Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀
Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀 is one of the most popular of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀 is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀 is 2 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀 estimated approx 1:00 minutos.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀 using 13 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
Esta receta fue creada en 2005, para un montaje de la universidad... Este restaurante era con temática árabe, dimos varias opciones y en conjunto con las demás compañeras elegimos la mía, PECHUGAS RELLENAS DE TRIGO EN SALSA DE QUESO🧀. Luego en 2014 gane un primer lugar en el renglón Aves en un gastronómico interuniversitario.
Espero que les guste y que sea de muy buen provecho.
Ingredients and spices that need to be Take to make Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀:
- 1 pechuga
- 1/4 libra trigo Blanco, previamente blando
- 2 lonjas jamón de pavo, 2 lonjas de queso mozzarella
- 1 pimiento rojo, caldo o consomé de pollo, sal y pimienta
- 1 barra Mantequilla de tu preferencia
- 4 lonjas bacon 🥓
- Salsa de queso
- 120 g queso rallado (cheddar u otro tipo que elijas)
- 45 g mantequilla derretida 45 g de harina común
- 2 tazas leche fría 1 cucharadita de sal ¼ Cdita pimienta
- 1/2 cucharadita nuez moscada 1/2 cebolla picada en cuadritos
- 1 hoja laurel
- Preparación de la salsa de queso
Instructions to make to make Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀
- Posterior a comenzar debes poner tu trigo en agua hasta que esté se ablande, luego lo mezclas con el consomé o caldo de pollo.
Pasas a tomar la pechuga la cortas a la mitad luego debes abrirlas y sal pimentarlas.
Tomas un trozo de papel de aluminio lo frotas con la mantequilla y plasmas 1 de los dos trozos de pechuga encima de el papel, empiezas poniendo las 2 lonjas de jamon 2 cucharadas de trigo dos tiras de pimiento rojo y las 2 lonjas de queso. - Con mucho cuidado y sin dejar salir el relleno lo vas envolviendo hasta formar una Cordón Blue.
Luego las abrazas con las 4 lonjas de bacon o tocino 🥓 - La terminas de envolver con el papel y las pones a hervir en poquita agua por 15 minutos siempre dándole la vuelta para que se cocine por todos lados...
- Pasados los 15 minutos la retiras del fuego la sacas del papel, procedes a cortar y a emplatar bañandolas con la salsa de queso caliente.
- Preparación de la receta de Salsa de Queso:
- Poner en una sartén la mantequilla derretida, incorpora la harina y cocinar la mezcla a fuego bajo por 2 minutos. Batir la mezcla mientras se esté cocinando.
- Añadir las 2 tazas de leche fría con suavidad e ir batiendo por 3 o 4 minutos, o hasta que comience a burbujear la mezcla.
- Espolvorear la sal y pimienta, añadir la 1/2 cucharadita de nuez moscada y la cebolla picada, añadir la hoja de laurel.
- Dejar hervir la salsa a fuego lento por 8 a 10 minutos o hasta que adopte una consistencia homogénea. Cuando la salsa tenga una consistencia homogénea, retírala del fuego.
Incorporar el queso rallado fuera del fuego y batir hasta que adopte una consistencia lisa y homogénea.
Colar la salsa para retirarle los trozos de condimentos.
As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or more components or is a little bit essentially hot, you can make easy adjustments to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for novices you do not need to discover them however only if you understand some straightforward cooking methods.
This isn't a total guide to quick as well as very easy lunch recipes yet its great food for thought. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Favorite Pechugas Rellenas de trigo en salsa de queso 🧀. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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